Welcome, Guest

externí HDD problém
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: externí HDD problém

externí HDD problém 1 year ago #25806

• lupa
Zdravím,zakoupil jsem Apollo G2 2,5 Portable HDD 320GB od Imation, zkusil jsem ho hned zapojit do PS3 a konzole ho našla, pak jsem ho píchl do kompu že do něj něco narvu a v tu chvíli se mě přestalo dařit. Disk má v sobě předinstalovaný program TotalMedia Backup který postrádá češtinu a v kterým když jsem už tedy něco do disku kopíroval tak se mě pak disk nahlásil jako prázdný po několika pokusech jsem asi udělal chybu a daj jsem disk naformátovat. Program z disku zmizel a filmy šli do disku jednoduše přetahovat, ale problem je že disk už nenajde PS3. Zkoušel jsem disk znovu formátovat z NTFS do FAT, ale furt nic filmy na disku jsou ale Ps3 ho vůbec nenajde. Můžete mě někdo prosím poradit? Předem děkuji.

externí HDD problém 1 year ago #25807

špatný název adresáře

externí HDD problém 1 year ago #25808

• lupa
aha a můžeš mě to prosím upřesnit?

externí HDD problém 1 year ago #25811

jestli tam ty filmy máš nahraný a chceš aby to PS3 viděla musíš si v PC na tom hadru udělat složku VIDEO a do ní ty filmy naházet popřípadě se to dá udělat ještě jinak stačí zapojit Hadr do PS3 naject na něj dát trojuhelník a pote Display All
Last Edit: 1 year ago by zbynda2000.

externí HDD problém 1 year ago #25812

• lupa
no mě ten disk PS3 vůbec nenajde to je ten problém:(

externí HDD problém 1 year ago #25813

• chudlas
Hlavne FAT32 naformatovany.

Re: externí HDD problém 4 months, 2 weeks ago #26682

• Jack86
ahoj mam problém, mam exterák dřív sem ho omylem dal na fat32...toho ps3 vidělo...jenže abych na ten exterák moch dát větší soubory tak sem si ho přeformátoval na ntfs , jenže ted ho ps3 nevidí a asi se domnívám dobře, že kvůli tomu, že je to právě na ntfs...neví někdo jak to udělat aby ho ps3 vidělo, aniž bych ho musel přeformátovat na fat32?

jen pro upřesnění...chci tam přehrát fullhd film kterej má asi 10gb
Last Edit: 4 months, 2 weeks ago by Jack86.

Re: externí HDD problém 4 months, 2 weeks ago #26683

• lupa
Ahoj,
co já vím tak ten hadr prostě musíš mít naformátovaný na fat32, zkoušel jsem dokonce i fat32 s příponou(už ani nevím jakou, ale to také nešlo.
Jinak jestli má tvůj film 10gb tak asi bude ve formátu který stejně PS3 nepodporuje(mkv), zkoušel jsem film i projíždět v prográmku pro PS3 (mkv2vob) který má velké mkv soubory rozložit na menší soubory které už PS3 přečte, ale film o velikosti 30gb rozkládal půl dne a stejně pak nešel pustit. Asi nejlepší způsob jak do PS3 dostat full HD film je streamování multimediálního obsahu z PC do PS3.
Jestli se nepletu tak PS3 prostě nepřečte nic většího jak 4gb což mě u nej dost zklamalo.
Last Edit: 4 months, 2 weeks ago by lupa.

Re: externí HDD problém 4 months, 1 week ago #26691

• Page:
  • 1
Time to create page: 1.37 seconds